HTML

I love how I communicate

A Vakvágányon a Közigazgatásban (www.welovehowwedevelope.blog.hu) blog kistestvéreként a közigazgatás kommunikációs tévelygéseinek, és hiábavaló próbálkozásainak blogját látod.

Friss topikok

Móki és Levente

2009.11.13. 10:27 :: manyinéni

Tulajdonképpen meg kell adni,a mi kis közösségünkbe néhány pillanatra bebocsájtatott Móki is. Ma még ő is kikészült mikor Levente bedurvult. Egy pillanatra lefagyott. Innen a jobbjáról érdekes volt látni, ahogy megy és tereget némán... na jó, nem, tényleg lefagyott. Értetlenül állt a jelenség előtt, hogy még ő, ő, aki bármikor képes hasonló szintekre lemenni, szóval ő sem tudta értelmezni a történteket. Levente kérdései, és a mások kérdéseire csak véletlenül adott flegma válaszai mindannyiunkat pofonra ingerelnek. Engem személy szerint egy hólapáttal való fejbekú--sra. Minimum. Ha már esik a hó, akkor megjátszok egy ilyet. Addig érlelem.

Szólj hozzá!

Címkék: közigazgatás levente móki hólapát közig

A bejegyzés trackback címe:

https://communicate.blog.hu/api/trackback/id/tr151521996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása